Vanliga frågor

Vanliga frågor

När får jag min beställning?
Våra normala leveranstider är 6-12 arbetsdagar. Om du inte har mottagit din order inom 12 arbetsdagar är du välkommen att kontakta oss så ska vi undersöka saken.

Hur gör jag en retur?
Kontakta oss inom 14 dagar från det att du har mottagit din order, så återkommer vi med returinstruktioner och adress så fort vi har möjlighet. Ange ditt namn, ordernummer samt vilken produkt du vill returnera.

Hur reklamerar jag en produkt?
Om du har mottagit en skadad produkt så kan du reklamera den genom att maila ditt namn, ordernummer och foton på den skadade produkten till oss


Har ni några andra betalningsalternativ, t.ex. kontant eller faktura?
När vi bedriver försäljning innan HBK:s matcher så tar vi emot kontanter eller swish som betalning. Försök ta med jämna pengar.

Vad går pengarna till?
Vi är en idéell organisation. Samtliga intäkter från denna webbutik går oavkortat i vår verksamhet. Genom att handla hos oss stödjer du därmed Halmstads läktarkultur, Västra Tifo samt vårt arbete med att ta fram nya souvenirer.

Varför är produkterna ibland dyrare online än när ni säljer på matcher?
Vi har valt att addera en liten summa per produkt i webbutiken, eftersom en beställning i webbutiken innebär mer arbete och utgifter för oss, än en köp över souvenirbordet.

Skickar ni till andra länder?
Vi skickar inom Norden.